Followers

UNTUK LEBIH PILIHAN KLIK KAT FANPAGE AISHAH SHOP DI BAHAGIAN TEPI BLOG YE!!!.SELAMAT BERSHOPPING..^___^

Saturday, April 22, 2017

BAJU KURUNG MODEN MURAH RM45 SAHAJA!!!







BAJU KURUNG RM45

SKU : BK2298 – Cotton Poly Baju Kurung
Material: Cotton / Poly *Thin* *Non Stretchable*
Details: Nursing, Wudhu, Zip(Front & Hand) , No Lining
Colour: Red, Green, Turquoise, Black, Peach, Brown, Maroon, NavyGreen, SoftBlue, SoftPink
Harga RM45
POS SEM RM8
POS SS RM12
------------------------------------------------------------------
Size : L | XL (Ukuran Baju)
Labuh Baju : 34” | 34”
Bahu : 17" | 17”
Labuh Lengan : 23" | 23”
Dada : 40" | 42”
Pinggang : 40" | 42”
Pinggul : 42" | 46”
Size : L | XL (Ukuran Skirt)
Labuh Skirt : 38” | 39”
Pinggang : 26-34" | 28-34” (Bergetah)
Pinggul : 32" | 36”
Diameter : 30" | 30”






price:rm45 
POS SEM RM8
POS SS RM12
ukuran bahu 15,dada 40,punggung 42






la 1435
price:rm45
POS SEM RM8
POS SS RM12
ukuran refer table



la 2202
price:rm45
POS SEM RM8
POS SS RM12
ukuran refer table




la 2197
price:rm45
POS SEM RM8
POS SS RM12
ukuran refer table



CODE 3969 
COLOUR:BLACK
price:rm45
pos sem rm8
pos ss rm12
KAIN JENIS COTTON SILK
ukuran dan size:
40: [ Bahu:15" L/Dada:40" L/Lengan:19" L/Pungung:42" Labuh:38" ]
42: [ Bahu:15.5" L/Dada:42" L/Lengan:20" L/Pungung:44" Labuh:38" ]




CODE 3969 
COLOUR:BLUE
price:rm45
pos sem rm8
pos ss rm12
KAIN JENIS COTTON SILK
ukuran san size:
42: [ Bahu:15.5" L/Dada:42" L/Lengan:20" L/Pungung:44" Labuh:38" ]
46: [ Bahu:16.5." L/Dada:46" L/Lengan:22" L/Pungung:48" Labuh:38" ]



CODE 3969 
COLOUR:YELLOW
price:rm45
pos sem rm8
pos ss rm12
KAIN JENIS COTTON SILK
ukuran san size:
42: [ Bahu:15.5" L/Dada:42" L/Lengan:20" L/Pungung:44" Labuh:38" ]




CODE 3971
COLOUR:ROYAL BLUE
price:rm45
pos sem rm8
pos ss rm12
KAIN JENIS COTTON SILK
ukuran dan size:
40: [ Bahu:15" L/Dada:40" L/Lengan:19" L/Pungung:42" Labuh:38" ]





purple only
saiz 48
price:rm45
POS SEM RM8
POS SS RM12




saiz 48
price:rm45
POS SEM RM8
POS SS RM12
ukuran refer gmbr



price:rm45
POS SEM RM8
POS SS RM12
ukuran refer gmbr






1. Pilih item yang diingini, SMS atau wassap ke 0176944680


2.Wajib berikan gambar dan saiz untuk baju yang diingini



3. SMS akan kami respon secepat yang mungkin dengan ketersediaan stok beserta jumlah pembayaran.



4. Jika sudah ‘confirm’ dengan jumlah pemesanan, buat bayaran ke mana-mana akuan:



Bank Islam

Siti Nur Aishah Bt Abd Razak
12047020286150


Maybank
Siti Nur Aishah Bt Abd Razak
512147510456


CIMB

saza sna enterprise
8003486619


BSN

Siti Nur Aishah
1012641000052265



5. Sms atau wassap


Nama, Telefon, Alamat, Email dan kod item.
6. Penghantaran akan dibuat selepas bayaran diterima. Kami menggunakan POS LAJU (Semenanjung=RM6.00, Sabah/Sarawak=RM9.00). Free pos jika dinyatakan.


6. Sekiranya stok item/barang yang diinginkan tiada stok, boleh ’booking’ dengan memberikan keterangan jenis/item/warna/jumlah yang diinginkan. Apabila terdapat stok baru, kami akan hubungi anda.


sms dan wassap hanya akan dibalas setiap hari kecuali sabtu dan ahad bermula jam 12 tengahari sehingga 8 malam sahaja.












101 comments:

  1. B8518-COKLAT
    saiz 42 ada lg x?

    ReplyDelete
  2. CODE: BK B8071 PINK still de lagi x size 48 .. kalau de boleh bagi tau x

    ReplyDelete
  3. B8518 COKLAT SAIZ 42 MASIH ADE LAGI SIS

    ReplyDelete
  4. BK B 8071 MASIH ADE SAIZ 48..JANGAN TINGGALKAN KOMEN DI SINI YE TAKUT ADMIN TAK PERASAN.UNTUK TANYA STOK DIRECT MSG 019-3747394 YE..TQ..=)

    ReplyDelete
  5. B8518 PINK saiz 36 ada lg ta???

    ReplyDelete
  6. B8518-HITAM saiz 42 ada??

    ReplyDelete
  7. b8518 ade pink saiz 40 sahaja..8518 hitam ada saiz 42

    ReplyDelete
  8. salam sis
    bju hijau yang gelap sikit tu..
    ade lagi tak?
    yg sis label as purple tu..
    saiz 42

    ReplyDelete
  9. ade lg sis..just pm at 019-3747394

    ReplyDelete
  10. Salam

    CODE: B8518-COKLAT & CODE: BK 3235 TURQOISE,size 38 ade x?

    ReplyDelete
  11. Ada saiz untuk codeB8503-purple & B8518 coklat saiz 42 ?

    ReplyDelete
  12. gambar ke3 dari atas tu nape xde details?yg kaler biru putih tu..

    ReplyDelete
  13. ade pilih mne yg berkenan di hati ye

    ReplyDelete
  14. kak aishah...nie rm60 tmasuk post ke?

    ReplyDelete
  15. Nak tny, sy pakai saiz S.. So kalo ikutkan saiz 36 or 38 ye?

    ReplyDelete
  16. sis... BK8521 orange size 36 n B8497 blue size 34 ada lagi tak?

    ReplyDelete
  17. 8521 oren 36 dah sold..8497 blue 34 ade lg dear

    ReplyDelete
  18. BK 8318  BLUE da x saiz 42?

    ReplyDelete
  19. B8503 - PINK size 38 ada lg x?

    ReplyDelete
  20. Assalam,

    CODE: BK B8071 YELLOW, saiz 48 masih ade stock lagi x?

    ReplyDelete
  21. 8503 purple 38 n bk b8071 yellow 48 ade lagi

    ReplyDelete
  22. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  23. saya ada msg tadi no: 0133587796 - nk order BK-B8071 green size 44

    ReplyDelete
  24. salam nak tye:
    Ciffon With Full Lining dan Kain Duyung
    CODE: B8497-BLUE.. masih ada lagi ke jika saiz S?? jika dah oder didapati tak muat boleh tukar tak?

    ReplyDelete
  25. kita ade provide ukuran..better sis ukur dulu ye

    ReplyDelete
  26. Sis bju hijau tue da lg x.... then tue hijau lumut ker

    ReplyDelete
  27. Bk b8071 yellow..size 44..available lagi??sye nak

    ReplyDelete
  28. code BK 3235 orange saiz 38 ada stok x

    ReplyDelete
  29. B8502-PINK saiz 34 ad lg x?

    ReplyDelete
  30. CODE: BK 8255 RED size 36 ada lg x?

    ReplyDelete
  31. Assalammualaikum.. :) Nak tny ckit, kalau beli sehelai blh je ke? n harga tu ade dffrnt ke x? Minat sgt nak beli...

    ReplyDelete
  32. for fast replt just sms me at 019-3747394

    ReplyDelete
  33. Ciffon With Full Lining dan Kain Duyung

    CODE: BK B8071 GREEN size 46 ada lagi tak?

    ReplyDelete
  34. ade lg dear..untuk temphn hubungi 019-3747394

    ReplyDelete
  35. hai, kalau i pakai M tu saiz ape? thanks

    ReplyDelete
  36. as salam..kalo saiz XL ade tk?

    ReplyDelete
  37. kalau selalu pakai L saiz apa ye?

    ReplyDelete
  38. bk 3235 size 40 ada lg x???

    ReplyDelete
  39. BK 9095 PINK SIZE 40 & BK 9095 GREY SIZE 38.. Ada lagi tak??

    ReplyDelete
  40. album ni semua ready stok ye..sebrg pertnyaan boleh sms 019-3747394..tq

    ReplyDelete
  41. Salam sis..bju yg kod BK 78811..warna turqoise ade lg x?nk saiz 38..

    ReplyDelete
  42. ada lagi sis,,untuk tempahan boleh refer panduan tempahan atau sms 019-3747394

    ReplyDelete
  43. Smekom nak tnya..Bk78721 turquise ni rm 60 jg ka masuk pos...kalo ya..sy nak yg nie..ada stock..size 36/38..

    ReplyDelete
  44. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  45. CODE: BK 78721 BLUE

    yg ni ada stok lg kew size 36??

    ReplyDelete
  46. slm sis..baju code BK B8499 Black / White ader x saiz 42

    ReplyDelete
  47. Akak,BK B8499 saiz 39 WHITE ada lagi ?

    ReplyDelete
  48. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  49. Salam sis.. sana nak tanya baju BK b8499 merah atau putih saiz 42 ada lagik tak?

    ReplyDelete
  50. Salam. Nk tanya. Baju code 6561 -Biru saiz 38. Masih ada stok lagi x?

    ReplyDelete
  51. Salam nk tny bj Bk78811 dan BK3235 saiz 40 ade lg x

    ReplyDelete
  52. CODE:5360-KUNING, [CODE: BK 78721 GREEN], dan [CODE: BK B8499 BLACK ] takda saiz 46 ke? Kalau ada saya nak beli 3 tu.

    ReplyDelete
  53. code: 1122 BLUE BLACK, SIZE 46 ADE LG X?? KALAU ADE, SY NK ORDER..

    ReplyDelete
  54. sis code 6598 turqoise saiz 36 ada tak

    ReplyDelete
  55. salam terima baju kurung 2nd hand x?.saya ada bebrapa helai nak let go..boleh balas di emel muslimahbiz95@gmail.com..TQ

    ReplyDelete
  56. Baju kurung ni,masih ada tak?

    ReplyDelete
  57. semua ready stock..blh wassap di 013-2388921 untuk temphn

    ReplyDelete
  58. hai sis, saya nk tnye code BK K5225 peach ade lg x??tu kalo bahu saya 15.5 inci, pinggul 41 yg mane yg sesuai tuk saya sbb kain strechble kan so ade kalo saiz 42 terlalu ketat atau pn x....tq

    ReplyDelete
  59. code baju 4970 oren ada saiz 38 x?

    ReplyDelete
  60. code baju 12233 purple size36 ade lagi x?

    ReplyDelete
  61. Dear 3706 xde kaler hitam ke?

    ReplyDelete
  62. salam..sis blh x nk tmpah baju wrna grey atpn perpe grey

    ReplyDelete
  63. code 3703-pink ada lg tak?

    ReplyDelete
  64. Saiz 48 ada x utk color pic

    ReplyDelete
  65. Cantik2 bajunya..rambang mata nak pilih hihi..

    ReplyDelete
  66. pm cara nak order..0174135767

    ReplyDelete
  67. sis mcm mn bju yg sy order tu....

    ReplyDelete
  68. Assalam sis, macam mana saya nak order baju ni ye?

    ReplyDelete
  69. Assalamualaikum.

    Menarik blog ni.

    Jemput ziarah ke blog saya di http://www.azmanhayaty.blogspot.com ye.

    Terima Kasih semua..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kod 09076 pink saiz l ada x

      Delete
  70. salam. sy minat nak beli borng. yg mana lg mash ada

    ReplyDelete
  71. your blog is very very attractive but...you know what's annoying about your blog? it's your mouse trailer..

    ReplyDelete
  72. KEPADA YANG BERMINAT DIRECT WASSAP SY YA DI 019-3747394

    ReplyDelete
  73. Salam aishah..nak tanya, baju krung material cooton viscose tu takde code number ke? saya nak order..tp kod takde. how?
    tq. -noni

    ReplyDelete
  74. Salam sis.. nk tnya.. baju kurung kod B8893 CREAM
    saiz 36 ada lagi x?

    ReplyDelete
  75. sis..kenapa nk wasup xdpt ye...code 9241 hijau pucuk pisang still available?size 34

    ReplyDelete
  76. Kenapa saya dah bank in duit n wasap alamat tp tak reply pun cal tak angkat...

    ReplyDelete
  77. sis..baju kurung nana warna ungu saiz L ada stok tak

    ReplyDelete
  78. sis..baju kurung nana warna ungu saiz L ada stok tak

    ReplyDelete
  79. Banyak pilihan Cantik2.Boleh suggest kat isteri tersayam.

    ReplyDelete
  80. Cantik-cantik baju kat sini..

    done follow blog ni ye..

    http://lynk.my/jnrQ

    ReplyDelete
  81. Hii! Guna promo code ➡ ZBAPQZYA untuk dapat 15% discount tanpa minimum spend dari ZALORA zalora.com.my

    ReplyDelete
  82. Cari lagi banyak baju cantik dan murah kat sini:

    Malaysia No. 1 Online Fashion Wholesale www.EzyTred.com

    Janji Best!

    ReplyDelete
  83. Saya sangat recommend syahzaishah! Kalau anda mahu beli baju kurung moden inilah kedai paling best! - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODENBAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN - BAJU KURUNG MODEN Best PUNYA!!!

    ReplyDelete

Order Form

Nama Anda
Email Adress
Contact No
Adress
Product code/colour/size/quantity/Link code
Payment Via
Tarikh dan waktu duit dimasukkan

Click here to put a form like this on your site.