Followers

UNTUK LEBIH PILIHAN KLIK KAT FANPAGE AISHAH SHOP DI BAHAGIAN TEPI BLOG YE!!!.SELAMAT BERSHOPPING..^___^

Wednesday, July 26, 2017

PROMOSI!!!! TUDUNG BAWAL SATIN PUCCI RM10 SAHAJA!!!




last stok bawal satin corak
siapa nak harga terus pm sis naa




1. Pilih item yang diingini, SMS atau wassap ke 0176944680

2.Wajib berikan gambar dan saiz untuk baju yang diingini

3. SMS akan kami respon secepat yang mungkin dengan ketersediaan stok beserta jumlah pembayaran.


4. Jika sudah ‘confirm’ dengan jumlah pemesanan, buat bayaran ke mana-mana akuan:


Bank Islam
Siti Nur Aishah Bt Abd Razak
12047020286150

Maybank
Siti Nur Aishah Bt Abd Razak
512147510456

CIMB
saza sna enterprise
8003486619

BSN
Siti Nur Aishah
1012641000052265


5. Sms atau wassap
Nama, Telefon, Alamat, Email dan kod item.
6. Penghantaran akan dibuat selepas bayaran diterima. Kami menggunakan POS LAJU (Semenanjung=RM6.00, Sabah/Sarawak=RM9.00). Free pos jika dinyatakan.


6. Sekiranya stok item/barang yang diinginkan tiada stok, boleh ’booking’ dengan memberikan keterangan jenis/item/warna/jumlah yang diinginkan. Apabila terdapat stok baru, kami akan hubungi anda.

sms dan wassap hanya akan dibalas setiap hari kecuali sabtu dan ahad bermula jam 12 tengahari sehingga 8 malam sahaja.



17 comments:

  1. warna yang lain tiada ya.. kalau ada tolong watap number ni.. 018-3819493.. kalau boleh saya nak warna orange red... nak beli borong.. kalau ada tolong watap ASAP ye.. nak guna sebelum 31.5.2014

    ReplyDelete
  2. Tudung ni besar mana ye?

    ReplyDelete
  3. ada lagi ke?? ada bidang 50/55 tak??

    ReplyDelete
  4. Tudung satin ni ade lagi x??klu ade bidang nye berapa??

    ReplyDelete
  5. ada lagi ke?? ada bidang 55/60 tak?? price?

    ReplyDelete
  6. Ada kedai tak? Ke online je?

    ReplyDelete
  7. warna hittaam ade lagi tak....ni area negeri mana???
    \

    ReplyDelete
  8. kalau kita beli banyak dapat harga murah atau sama harga sahaja

    ReplyDelete
  9. Ade yg corak x? Wsup 0172575248

    ReplyDelete
  10. Sis saya nak borng juga. Ada masih ker? Saya dah wasap tapi tak balas....

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum.bidang 60 ada x?

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum.bidang 60 ada x?

    ReplyDelete

Order Form

Nama Anda
Email Adress
Contact No
Adress
Product code/colour/size/quantity/Link code
Payment Via
Tarikh dan waktu duit dimasukkan

Click here to put a form like this on your site.