Followers

UNTUK LEBIH PILIHAN KLIK KAT FANPAGE AISHAH SHOP DI BAHAGIAN TEPI BLOG YE!!!.SELAMAT BERSHOPPING..^___^

Wednesday, November 29, 2017

BAJU KURUNG RM40


BAJU KURUNG RM40

SKU : BK2186-Laurel Poly Cotton Baju Kurung
Material: Poly / Cotton *Thin* * Non Stretchable*
Details: Button(Collar), No Lining
Size: XL, XXL
Colour: NavyBlue, Blue, Green, Black, Turquoise

Harga RM40

POS SEM RM8
POS SS RM12

---------------------------------------------------------
Size : XL | XXL (Ukuran Baju)
*Please Refer To The Measurement Chart Below*
Labuh Baju : 39” | 39”
Bahu : 16" | 17”
Labuh Lengan : 23" | 23”
Dada : 40" | 42”
Pinggang : 40" | 42”
Pinggul : 44" | 44”
Size : XL | XXL (Ukuran Skirt)
Labuh Skirt : 40” | 40”
Pinggang : 26-38" | 26-38” (Bergetah)
Pinggul : 40" | 40”
Diameter : 28" | 28”








la 2056
material:lycra
price:rm40 
pos sem rm8
pos ss rm12
ukuran refer gambar













LA 2045
harga:rm40
pos sem rm8
pos ss rm12



LA 2183
tggl cream shja
harga:rm40
pos sem rm8
pos ss rm12






harga:rm40
pos sem rm8
pos ss rm12










1. Pilih item yang diingini, SMS atau wassap ke 0176944680

2.Wajib berikan gambar dan saiz untuk baju yang diingini

3. SMS akan kami respon secepat yang mungkin dengan ketersediaan stok beserta jumlah pembayaran.

4. Jika sudah ‘confirm’ dengan jumlah pemesanan, buat bayaran ke mana-mana akuan:


Bank Islam
Siti Nur Aishah Bt Abd Razak
12047020286150

Maybank
Siti Nur Aishah Bt Abd Razak
512147510456

CIMB
saza sna enterprise
8003486619

BSN
Siti Nur Aishah
1012641000052265


5. Sms atau wassap
Nama, Telefon, Alamat, Email dan kod item.
6. Penghantaran akan dibuat selepas bayaran diterima. Kami menggunakan POS LAJU (Semenanjung=RM6.00, Sabah/Sarawak=RM9.00). Free pos jika dinyatakan.

6. Sekiranya stok item/barang yang diinginkan tiada stok, boleh ’booking’ dengan memberikan keterangan jenis/item/warna/jumlah yang diinginkan. Apabila terdapat stok baru, kami akan hubungi anda.

sms dan wassap hanya akan dibalas setiap hari kecuali sabtu dan ahad bermula jam 12 tengahari sehingga 8 malam sahaja.






16 comments:

  1. kalau nk dapat harga borong, 1 jenis kene beli minima 5 atau boleh campur2?

    ReplyDelete
  2. Sy nk order 82057 Grey ade stock tak???
    Mcm mn nk order yer..

    ReplyDelete
  3. Saya nak 82057 Pink Belacan. Ada stock? Kalau ada saya mahu beli. Saiz 40.

    ReplyDelete
  4. CODE 82057 TURQOISE ada stock kh?

    ReplyDelete
  5. yang 82055 purple tu ada saiz 40 tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya nak yang code 82052 saiz 40 warne grey ad x..reply di wasap yer 0124431272

      Delete
    2. Pm pls..ni no sy 0136949500suzie

      Delete
    3. Pm pls..ni no sy 0136949500suzie

      Delete
    4. Pm pls..ni no sy 0136949500suzie

      Delete
  6. 82052 grey size 44 ada lagi tak?

    ReplyDelete
  7. Hai....blh bagi gambar yg code 82052 dan details pada whatsapp 0133996257

    ReplyDelete
  8. cantiknya baju kurung ni. macamana nak order ye?

    http://goo.gl/bhBkUY

    ReplyDelete

Order Form

Nama Anda
Email Adress
Contact No
Adress
Product code/colour/size/quantity/Link code
Payment Via
Tarikh dan waktu duit dimasukkan

Click here to put a form like this on your site.